Film en uitleg over de gang van zaken over het Nieuw Lokaal Akkoord 2.0 en onze toekomst

https://everydaycompleetfotograaf.wordpress.com is de nieuws blog van Groningen e.o.

http://youtu.be/phnoZCmv1YU

Met gerichte items over wat er speelt in Groningen en de wijken met een kijk op de toekomst en opheldering door informatie uit het verleden. Die de toekomst een duidelijke prognose meegeven over wat er komen gaat in grote lijnen.

Film over Nieuw Lokaal Akkoord 2.0,

Hoe Project groep Pauluspotter in Kostverloren ook  vrijwillig participeert met de stad Groningen  en gaat uitvoeren wat reeds vanaf April van dit jaar in 2014 is ontstaan als gedachte.En nu in een 1e druk. Als plan is gepresenteerd. Dit met positief resultaat.

<img alt=”Nieuw Lokaal Akkoord 2.0 film over wat het inhoud” src=”https://everydaycompleetfotograaf.files.wordpress.com/2014/09/mensenmakendestad.jpg”>

De actuele situatie is dat de groep op zichzelf een stabiele fundering heeft opgezet om samen te werken. Dit door de geweldige inzet van een ieder die zich heeft opgegeven om mee te helpen. “Dit is natuurlijk fantastisch dat in zo’n relatief korte tijd zoveel werkzaamheden vanuit het hoofd door deelprojecten per groepslid is uitgezocht en uitgewerkt.”

Naast de reguliere werkzaamheden die een ieder al heeft is het soms wel moeilijk om de vergaderingen en meetings op een lijn te krijgen.

Daarom hebben wij afgesproken dat democratische beslissingen bij aanwezigheid op de vergadering tellen als stem.

En zo zijn wij door simpel het tellen van Handen , hoeveel er voor zijn en  hoeveel er tegen zijn  een deel project met alle onderdelen en producten die erin zitten. 100 % eerlijk vorm te geven. En uit te bouwen met ideeën getoetst aan de mogelijkheden. Die realistisch bekeken worden door de coördinatoren van een medewerker van Nijestee, en Van mensenmakendestad.van de Gemeente Groningen.

Het uiteindelijke concept in 1e druk is door de commissie gekeurd en heeft levensvatbaarheid en dus vervolg gegeven aan de bedachte plannen die grondig onderzocht waren en zijn.

De Hal is het eerste deel die de oude SKY LINE van Groningen met de Pijpen en een mooie zonsopkomst moet gaan uitbeelden. Dit gaat helemaal goed komen als u de volgende afbeeldingen van ecfotograaf ziet:

<img alt=”Buurtbewoner Alrik trek veel bezoekers in hal met verfen” src=”https://everydaycompleetfotograaf.files.wordpress.com/2014/09/alrik-trek-veel-bezoekers-in-hal-met-verfen.jpg”>

berkte skyline

Er zullen in de opvolging van en in de samenwerking met de gemeente ideeën en plannen worden geschrapt of aangepast, maar daar voor terug komen weer nieuwe plannen en initiatieven

U kunt nog steeds deel uit maken u opgeven voor de uitvoering van dit project.

Dus scroom u niet of schrijf even een kort briefje of een mail en u kunt erbij zijn.

Via de contact pagina of ecfotograaf@outlook.com of Via Nijestee Buurt in Bloei of mensenmakendestad kunt u zo zich aanmelden als volwaardig medestander en mee vergaderen, mee doen… met samenwerken..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s