Project gesprek achterzijde T.h.v. Knol koek, Zorgbelang en strak achter de Pauluspotterflat met Nijestee geslaagd!

Groningen, vrijdag 26 – 10 – 2014

Nijestee

Nijestee

Buurt in Bloei

Buurt in Bloei

Gesprek over Project: Pauluspotterflat e.o. ( t.h.v. de achterzijde van  Knols koek, Zorgbelang en strak achter de Pauluspotterflat )  met Nijestee geslaagd!

Met wat kleine aanpassingen en een enkele verwijdering van een sub plan. In verhouding voor een toegift op basis van een nieuw deelplan. Die de coördinator van Nijestee/ Kostverloren  met een uiterst bedachtzame reactie op een mogelijkheid heeft weten te realiseren in de opzet en als voorzet.  Namelijk de bestrating van de achterzijde van de Pauluspotterflat opnieuw te beleggen. Is in behandeling, in de hoop dat het weer mee zit. Zo ja dan gebeurt het dit jaar nog. Geweldig en hoe toepasseljk. Is dit aanvullende gedeelte dan ook als zeer positief ontvangen binnen de gehele burengroep, groep PaulusPotter. Dit is een fantastische enthousiaste buren groep met kennis en ervaring op vele vlakken.

De herbestrating met de zelfde stenen, ( deze zijn nog in zeer goede conditie) gebeurt nadat het goed voorbewerkt en uitgerekend past in de financiele begroting!!! Wilt u zelf bestraten thuis hier is een technische film, hoe u dat zelf kan of moet doen. Bron: tips voor tuinieren.

    bron: tipsvoortuinieren.nl

Door het in meerdere vlakken te verdelen en vlak voor vlak leeg trekken.En aan te pakken. Daarna te egaliseren, aan trillen, en eventueel wat aanvoer van zand door verzakkingen van lichte aard aan te vullen.

Naast de hal (die momenteel de Skyline van oud Groningen op een kant van de hal krijgt geschilderd. Is het project dus langzaam begonnen met de actieve acties en uitvoeringen om er wat speciaals van te maken. Nijestee ( Buurt in Bloei ) heeft zich hard ingezet samen met de buurtgenoten groep PaulusPotter. Een groep actieve bewoners die dit project hebben voorbereidt.

<img alt=”Logo ecfotograaf Groningen Verzorgt portret, groep, en sfeer foto’s voor het verslagen van het gele project. Naast de reguliere werkzaamheden. Is (new/ nieuw) >>kostverloreninbeeld op flickr.com( klik op hier  en u gaat rechtstreeks naar de pagina met de foto’s de plaats om jou eigen foto’s te delen) vanuit of over van alles en nog wat uit en over de wijk. Net als voor de >>groningenschilderswijkinbeeld klik op hier <<en surf direct om u aan te melden.

Wilt u mee helpen 25 oktober – 2014 stuur een e-mail naar E.A. Bakema, BakemaB@hotmail.com of ecfotograaf@outlook.com.Heeft u geen e-mail dan mag dit ook schriftelijk.

1. – t.a.v. Project: Buurt in Bloei/ mensenmakenstad,

>>E.a. Bakema, Pauluspotterstraat 176, 9718 T.R, Groningen.

of

2. – t.a.v. Project: ,

Nijestee – Postadres ,Postbus 447, 9700 AK Groningen

Momenteel wordt er achter de scherm en hard gewerkt aan de voorbereidingen om de orders klaar te kunnen zetten op basis van offertes: Planten, bollen, zaden, liggende plantenbakken voor over de reling van de galerij,een zitbank, en noem maar op!!! Het gaat wat moois worden. Alleen het belangrijk dat er gecheckt en gecheckt wordt, omdat fouten maken niet geoorloofd is. Omdat zaterdag 25 oktober de eerste doe dag is. Dit valt samen met een andere activiteit in Kostverloren. Waar alle overheids instanties in zekere mate vertegenwoordigt zijn. Onder andere politie en justitie, De wijkraad,  Nijestee, gemeente Groningen, e.a.

Maandag a.s. zijn er ’s middags gesprekken op locatie om zo de presentatie van de plannen aan de andere partijen die de voorkant bekostigen en het plan hebben gekeurd. Nu de feitelijke situatie in zich willen opnemen.  Een afvaardiging van NLA 2.0, waaronder, Gemeente Groningen, Nijestee, en commissie leden van NLA 2.0 waar de 2 voorgenoemde partijen ook in vertegenwoordigt zijn.

Vergeet u zondag 28-09-2014 a.s. wel naar de brunch en activiteiten te komen hier bij de Petteflet school. De Bungeerun e.d.??

Voor informatie en het contact formulier kunt u met de muis klikken op de afbeelding van onze Customer Contact Centre, die gratis service en informatie vertrekken.

<img alt=”ccc service contact_us” src=”https://fotograafbert.files.wordpress.com/2014/09/ccc-service-contact_us.jpg">

Contact en Communicatie

Advertenties

Een gedachte over “Project gesprek achterzijde T.h.v. Knol koek, Zorgbelang en strak achter de Pauluspotterflat met Nijestee geslaagd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s