Foto serie uit 2014 tot 2015! ” Universiteitsmuseum” en onze koning der Nederlanden!!!!!.

Een selectie fotowerken die Groningen van zijn beste kant laten zien, een stad die gewaardeerd wordt.

1) Koning Willem Alexander tijdens zijn entree in Groningen, 1000 den mensen onthaalden de Koning warm en ere de Koning. Die zo past bij de stad Groningen. Die zo welkom is in Groningen. Die zo gewaardeerd wordt in Groningen e.o.

Internationale personen die Groningen rijk was tijdens de vieringen van 400 jaar Rijksuniversiteit kregen verdeeld in drie groepen. Een rondleiding naar en door drie verschilende musea. De eer aan E.C.Fotograaf, een select gezelschap te registreren met collega fotograaf. Het Universiteitsmuseum was en is de lust van iedere Bezoeker. Een maal geweest een rijkdom aan beelden en kennis die je verrijken.

Al genietende van al het moois en de goede uitleg van de begeleidende rug medewerkers. Straalt de nieuwsgierige publieke genodigde trots en blijdschap uit. Iets wat de Rug organisatie bij al de activiteiten tot in de puntjes goed geregeld had en heeft.

Een waardevol boek met foto’s van professoren uit de verleden tijd die Groningen rijk en ook nu het leven zo veel makkelijker maakt. De kennis die van de Rijksuniversiteit Groningen is gedocumenteerd is waardevol. Waardevoller dan goud. Want levens worden gered door die kennis van die mensen die eigenlijk een veel grotere plaats aan de muur hebben verdient. Maar zo werd dit toen der tijd vastgelegd en is dankbaar met grote letters wat ongeschreven er bij staat.

In het volgende foto bericht wordt aandacht aan een andere activiteit besteed. Dank die dit mogelijk hebben gemaakt en maken.

Advertenties

Een gedachte over “Foto serie uit 2014 tot 2015! ” Universiteitsmuseum” en onze koning der Nederlanden!!!!!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s