zekerheid-service-betaalbaar

Zekerheid  Service  Betrouwbaar

Kies nu de nieuwe manier:  Een dienst voor een Dienst
Wist u dat Everyday Compleet Fotograaf zeer goede referenties heeft.

Voetbalverenigingen,  Particulieren waaronder bijvoorbeeld familie portretten, baby en natuur fotografie.

Maar ook Jubileums en verjaardagen op speciale locaties. En vrienden en familie van Basis-, Middelbaar-, Hoger Beroepsonderwijs en nu ook de Universiteit in Groningen.

Wij helpen of doneren aan:
Stichtingen en goede doelen. En om af te sluiten. De Wijkkrant gaan we voorzien van foto’s en helpen daar belangeloos voor mee.
** Goede doelen!!

En de goede doelen zijn wij op afgestemd.  Niet iedereen benut of kan simpelweg maatschappelijk gewenst zich profileren of uiten met zijn kennis, vaardigheden en/of  iets waar hij goed in is. Door welke oorzaak dan ook. Natuurlijk worden bewust veroorzakende partijen die wel wat extra kunnen gebruiken uitgesloten. Daarom kiest u met ons samen het doel.

Sector Noord is de snelst groeiende onderdeel maatschappelijke fotografen van E.C. Fotograaf. hobby Fotografen met vaak een vaste betrekking of andere reden of motivatie actief.

Dit komt mede door de veelzijdige vakgebieden, duidelijkheid, heldere communicatie, transparant. . waarvoor 1 unieke foto al aangenomen wordt om voor u te bewerken naar een juweel, en dan geen RaW formaat, nee geslepen en met service voor u!! en uiteindelijk ook de goede doelen die mee profiteren. ______________________________________________________________________

  • Wist u dat u  7 dagen per week en 24 uur per dag bij ons terecht kunt.
  • Wij geven gratis advies en informatie
  • U kunt altijd onder het genot van een kopje koffie uw vragen en ideeën met ons bespreken.
  • Wilt u liever direct een hobby fotograaf of informatie aanvragen? Mail ons dan direct:

>>>klik hier op het hier om direct naar contact toe gaan<<<

U herkend onze foto’s vaak aan het bovenstaande teken. Dit gebruiken wij om aan te geven dat de auteursrechten van ons zijn.
Omdat wij alleen in de hobby- of familiesfeer onze fotografie uitoefenen. Zijn wij niet btw plichtig en volgens de belastingdienst. Die zeggen  Dan bent u voor ons geen ondernemer. U hoeft dus geen btw te betalen en u hoeft ook niets te vermelden in uw aangifte inkomstenbelasting. zonder winstoogmerk , 
De oorsprong en start heeft een Belgische titel. vereniging in België. Met leden in Nederland en uit de oorspronkelijke Belgische grondgebied..
naar Belgisch recht, heeft de vereniging zonder winstoogmerk in de eerste plaats een ideële doelstelling en geen commerciële doelstelling. Dat wil niet zeggen dat een vereniging zonder winstoogmerk, in bijkomende orde, geen winst mag maken bij de uitvoering van haar maatschappelijk doel. Ze mag dat wel, maar mag nooit deze winst uitkeren aan de leden van de vereniging. Dergelijke winsten mogen enkel gebruikt worden ter realisatie van het ideële doel en nooit tot persoonlijk materieel voordeel van de vrienden groep. Want andere doelen persoonlijk worden ook gehaald die net zo waardevol zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s